WORKSHOP: Efektivní zpětná vazba pro vysokoškolské poradce

Ať už se pohybujete v oblasti poradenství na VŠ delší dobu, nebo jste teprve v začátcích, velmi pravděpodobně jste se již setkali s metodami zpětné vazby. Často se ovšem můžete potýkat s tím, že není zrovna jednoduché zpětnou vazbu získat, přijmout ji a případně s ní dále vhodně nakládat. V tomto workshopu se zaměříme na zvýšení efektivity zpětné vazby v poradenské praxi, jak se vyvarovat nejčastějších chyb a budeme vzájemně sdílet zkušenosti a dobrou praxi interaktivní formou.

Ing. Stanislav Staněk v současné době působí na VŠCHT Praha jako vědecký a pedagogický pracovník. Od roku 2013 vede workshopy na témata komunikace, zpětná vazba, řešení konfliktů a jiné. Aktivně se podílí na činnosti neziskové organizace Erasmus Student Network ČR, kde byl v roce 2014 Presidentem a v roce 2015 Workshop Coordinatorem. Zapojuje se aktivně také do činnosti projektu Rise and Shine, který se zaměřuje na osobní rozvoj VŠ studentů zejména technických oborů.

Prezentace: Efektivní zpětná vazba pro vysokoškolské poradce