Využití LinkedIn v praxi VŠ poradce

Ve čtvrtek, 7. prosince 2017 proběhl v prostorách Centra informačních a poradenských služeb ČVUT interaktivní a praktický workshop na téma “Využití LinkedIn v praxi VŠ poradce”, jehož cílem bylo se naučit plně využívat potenciál sociální sítě LinkedIn.

V průběhu workshopu jsme mluvili o tom, k čemu je vhodné LinkedIn využívat a jakým způsobem s ním efektivně pracovat. Postupně jsme se seznámili s jednotlivými nástroji a službami, které jsme si i prakticky vyzkoušeli. Ukázali jsme si, jak si nastavit osobní a firemní profily, jak navazovat kontakty a jak na LinkedIn komunikovat.

Lektor: Mgr. Veronika Motlová působí v oblasti HR dvacet let, od roku 2011 jako kariérová poradkyně. Při své práci využívá své zkušenosti z firem Deloitte (včetně roční stáže v Kanadě) a AXA Česká republika a Slovensko, kde působila jako vedoucí personálního úseku. Od roku 2015 spolupracuje s VŠE v Praze, kde působí jako vyučující předmětu "Rozvoj profesní kariéry" a jako kariérová poradkyně v rámci Rozvojového a poradenského centra. Dále spolupracuje se společností ADP v oblasti talent acquisition, employer brandingu a HR marketingu.

© 2008-2018 Asociace vysokoškolských poradců, z. s.