ELSA hledá posilu do svého týmu...

09.06.2023 11:16

ELSA Středisko pro podporu studentů se specifickými potřebami ČVUT hledá kolegyni/ kolegu s magisterským titulem ze speciální pedagogiky, popř. psychologie se zaměřením na specifické poruchy učení u dospívajících či mladých dospělých, jenž je otevřen/a inkluzi a chce zlepšovat podmínky studia pro studující se specifickými potřebami v terciárním vzdělávání.

Koho potřebujeme?

• Člověka s týmovým duchem, který rád hledá řešení, nerozporuje možnost nadání studentů a zároveň specifické poruchy učení.
  • Poradkyni/ce, která/ý chce pracovat s různorodou skupinou studujících ČVUT
  • Člověka, kterého neodradí administrativní práce nutně spojená s agendou péče o studující, a zároveň se s nimi bude rád/a setkávat na konzultacích ohledně jejich potřeb ve studiu, bude připraven pracovat i se studujícími v krizi.
  • Kreativní osobu zabývající se studijními strategiemi, která bude studující vést k rozvoji studijních kompetencí a strategií užitečných pro studium.

Náplň práce:

• Diagnostika specifických poruch učení (DysTest) – pokud nejste proškoleni v testové baterii DysTest, zajistíme proškolení a zaučíme Vás,
  • nácvik studijních strategií se studujícími,
  • nastavování modifikací studijního podmínek (tzn. podpůrných opatření ve výuce a zkouškových situacích),
  • administrativa spojená s chodem péče o studující se specifickými potřebami.

Co nabízíme?

• Platové ohodnocení podle platových předpisů ČVUT, příspěvek na stravování, možnost využití ČVUT sportovišť po celé Praze.
  • Aktuálně nabízená výše úvazku je 0,5 (20 hodin týdně), domluva možná.
  • Práci v přátelském týmu nastaveném směrem k řešení různorodých situací, které mohou při studiu vzniknout.
  • Příjemné zázemí prostor v Kampusu Dejvice, Praha 6; možnost využití prostor i v centru Prahy.
  • Pravidelné intervize i supervize.
  • Možnost realizace aktivit a projektů z vlastní iniciativy.
  • Možnost kontinuálního vzdělávání na poli vysokoškolského poradenství, nebo specifických poruch učení, využití metodického zázemí Asociace poskytovatelů služeb studentům se specifickými potřebami na vysokých školách, nebo Asociace vysokoškolských poradců.

Nástup od 1.9.2023

Kontakt: Mgr. Barbora Čalkovská, barbora.calkovska@cvut.cz